fbpx
 

Maak mee

Als de wind verandering waait bouwen sommige mensen muren, andere windmolens. Ons collectief geheugen vol kennis en ervaringen was nog nooit zo groot. Tel daarbij nog een stevig stukje technologische vooruitgang en je merkt dat er veel mogelijkheden zijn om Wilrijk, Antwerpen, wie weet… te verbeteren.

Het is die combinatie van technologische vooruitgang en het menselijk samenwerken vanuit een ervaring of passie die mij inspireert. Maak het mee vanop de eerste lijn, doe mee, engageer je, ga ervoor. Alle hulp is welkom. Ik ben benieuwd naar waar jij gelukkig van wordt en wat jouw ideeën zijn. Wie weet maken we er samen iets van?

Hoi ik ben ...

en je kan me bereiken via ...

Je weet het misschien niet maar ik ben gefascineerd door..

Al heb ik misschien ook niet echt een idee, maar wat ik wel wil doen is wat tijd vrijmaken om anderen te helpen hun ideeën uit te werken. Dus ik vink gewoon dit vakje aan:

Oh ja, mijn adres is trouwens of je kan me bellen op .

Wat ik nog tot slot wil vertellen:

De gegevens in dit formulier worden enkel gebruikt om teams te vormen om aan de slag te gaan met de ideeën, om contact op te nemen en om het team te doen draaien en worden in geen geval aan iemand anders bezorgd.

Ik ga akkoord dat mijn gegevens hiervoor gebruikt worden: