Sinds 1 juli kregen de bibliotheek van Leuven en de Damiaanscouts de pagina Like Leuven ter beschikking. Zij worden volgende maand opgevolgd door Link in de Kabel, Leuven Klimaatneutraal en twee fotografen. Maar tot dan kan je dus genieten van kampfoto’s en de zomerbibliotheek.

Het doel van Like Leuven? Heel eenvoudig: Inwoners hun stad laten zien langs een andere kant en organisaties en hun activiteiten wat bekender maken onder het brede publiek. Het idee is gestoeld op dat van de Stadsambassadeurs. Sinds 2006 duidt Leuven om de 2 jaar een culturele ambassadeur van de stad aan. Deze krijgt 2 jaar de tijd om binnen zijn/haar discipline initiatieven te ontwikkelen samen met de Leuvenaars!

Nog geen fan? Klik dan snel op de foto en ontdek de prachtige verhalen van Leuvenaars.

bannerLikeLeuven

update: Een kleine analyse van de eerste 1.000 likes leert ons dat vooral +25’ers fan zijn van Leuven. Al kan de zomer, en bijgevolg de afwezigheid van de studentengeneratie daar wel voor iets tussen zitten.

like-Leuven-verdeling

Tags:

React!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.