Startup Weekend Leuven: recap

Afgelopen weekend vond de eerste editie van Startup Weekend Leuven plaats. We brachten 97 jonge ondernemers, developpers en ontwerpers samen in een inspirerende omgeving, gaven hem massa’s eten en lieten een tiental experten hen een bezoekje brengen voor hands-on training.

Een prachteditie met schitterende resultaten. Drie winnaars om trots op te zijn: 3Dsign, PLunch en AgorAct. Maar evengoed acht andere teams die het nog ver kunnen schoppen, om het met de woorden van Peter Dedrij, directeur bij MIC Vlaanderen, te zeggen: “Het zal me alvast benieuwen of en hoeveel starters uit dit weekend binnen enkele maanden nog actief zijn.”

Bedankt Shamma, Tom, Eshani, Kurt, Ali, Michel voor de geweldige voorbereidingstijd. Bedankt aan de vele vrijwilligers die het event mee in goede banen hebben geleid, in het bijzonder Alex voor de prachtige film, maar evengoed het handen uit de mouwen steken, en super bedankt Koen voor de steun tijdens de nachtelijke opruim na de 54 uurs marathon.

1 reactie

Een reactie achterlaten

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.