7 jongeren lanceren Like Leuven

Like Leuven zoekt Ambasadeurs! Like Leuven is een nieuw platform, ontsproten uit de geest van acht jonge Leuvense politici die op deze manier elke Leuvenaar de kans willen geven om ambassadeur te worden van zijn of haar stad.

likeLeuven2

Woon jij in Leuven, werk je voor een organisatie uit Leuven? Wil je graag jouw visie op Leuven delen, jouw organisatie voorstellen, evenementen onder de aandacht brengen of leuke nieuwtjes en tips delen? Kortom, wil je een ambassadeur worden van Leuven?

Dan ben jij of je organisatie misschien een toekomstige stadsfacebooker! Een school, een klas, een buurtcomité, een culturele organisatie, een straat, een sportclub, een groep bewoners van een woonzorgcentrum maar ook een beginnend ondernemer, een Leuvense sporter, … kunnen stadsfacebooker zijn!

Like Leuven

Zeven jonge Leuvense politici van sp.a en CD&V slaan de handen in elkaar en starten met het project Like Leuven. “Elke Facebooker krijgt 4 weken de pagina Like Leuven ter beschikking. Leuvenaars leren zo hun stad en organisaties beter kennen en organisaties kunnen hun activiteiten onder een breder publiek bekend maken. We hopen dat de stad Leuven op termijn mee op de kar springt en de Facebookers onder haar vleugels neemt.

Het idee is gestoeld op dat van de Stadsambassadeurs. Sinds 2006 duidt Leuven om de 2 jaar een culturele ambassadeur van de stad aan. Deze krijgt 2 jaar de tijd om binnen zijn/haar discipline initiatieven te ontwikkelen samen met de Leuvenaars! Het achttal wil dit ambassadeurschap uitbreiden naar Leuvenaars en Leuvense organisaties. Hoe meer Leuvense ambassadeurs om de inwoners en stad in de kijker te zetten, hoe beter klinkt het. De keuze voor Facebook is simpel: het is een relatief toegankelijk medium en heeft een groot bereik.

Kandidaat?

Het initiatief start voor de zomervakantie. Een aantal organisaties en personen hebben zich al opgegeven. We zoeken echter nog veel meer toekomstige Facebookers. Iedereen kan stadsFacebooker worden en over verschillende interesses en leeftijden heen Leuvenaars hun stad helpen ontdekken en exploreren. Leuven blijft een verrassende stad op mensenmaat!
Meer info vinden en kandidaturen indienen kan via deze link: inschrijvingsformulier, maar vergeet vooral niet de Like Leuven pagina te liken!

likeLeuven3

1 reactie

Een reactie achterlaten

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.