Nieuwe media is de volgende stap in communicatie waarin vooral gestreefd wordt naar interactie. Deze interactie wordt vergemakkelijkt, versneld en versterkt door verschillende online tools.

Met die stelling vlogen de hoofdanimatoren in spe in de twee uur durende sessie en gingen ze aan de slag met wasknijpers, post-its, papier, scharen, magazines om te reflecteren over hun eigen online gewoontes, die van hun groep en hun communicatieplan. Een stelling en sessie die tevens ook de aandacht vestigde op de gevaren van een té doorgedreven online poot. Het blijft de jeugdwerking en de dynamiek in de leidingsploeg die centraal staat, al de rest zijn slechts tierlantijntjes ter ondersteuning.

Ben je ook geïntresseerd in de sessie, dan kan je de cursustekst alvast downloaden en ook even het Trello bord, gebruikt in de sessie verkennen:

Tags: , ,

React!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.