In een maatschappij waar het aandeel smartphones en tablets elke dag stijgt en kennis belangrijker en belangrijker wordt is een initiatief zoals apps4students geen slecht idee. Ik was dan ook ongelooflijk blij toen ik van dit initiatief te horen kreeg en kon me er direct in vinden (eerder schreef ik al rond wegenwerken en apps en open data op de kotenmarkt.

Ruben Baetens en ikzelf hebben dan ook ongelooflijk veel zin gekregen om deel te nemen aan de wedstrijd. Maar doorvoor zoeken we nog minstens 2 code-geeks. Grafisch, tactisch zit al wel wat snor, maar onze technische bagage is het programeren is jammer genoeg wat gelimiteerd. We zoeken dus twee (PhD) studenten die zin hebben om ons interdisciplinair team te vervoegen en om samen de wedstrijd te domineren, of toch gewoon een dagje plezier te beleven en te genieten van de professionele omkadering. Wil je meedoen? Stuur gewoon een tweet of reageer op dit bericht! Wil je meer weten: appsforstudents.be

Tags: ,

React!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.