Spring maar achterop bij JONGCD&V want samen weten we de weg!

We moeten de toekomst niet voorspellen, maar ze uitvinden! De vraag is niet enkel wat de uitdagingen zijn, maar vooral hoe we er op reageren. Als JONGCD&V hebben we creatieve ideeën voor betaalbaar wonen, voorrang voor fietsers, meer kinderopvang of klimaatneutraal in 2030.

[iframe src=”http://www.youtube.com/embed/H8mCOxmpLFQ” frameborder=”0″ width=”560″ height=”315″]

En spring maar achterop bij mij, dan gaan we samen weg,
en ik weet nog niet waar naar toe, maar dat maakt niet uit want ik weet wel de weg.

Met deze zin weet Gers Pardoel te vatten waar we vandaag de dag voor staan. Een onzekere toekomst, vol uitdagingen. Als JONGCD&V willen we dan ook werken aan deze toekomst, met een positief verhaal. Dus spring achterop bij ons, stem JONG op 14 oktober en fiets mee de uitdagingen van Leuven tegemoet.

Een reactie achterlaten

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.