{alle Leuvenaars inbegrepen}

Leuvenaars zijn tevreden. Dat zegt niet het stadsbestuur, dat zeggen niet wij als bestuurders,… Dat zeggen de inwoners zelf zoals blijkt uit de stadsmonitor. We staren er ons niet blind op. Als je bij een computerspelletje goed scoort op een bepaald level, dan ga je over naar het volgende level.

Wij staan klaar om het beleid in Leuven naar een volgend level te tillen. We leggen de lat hoger. Gedurende een lange periode schreven we met de ploeg een verkiezingsprogramma dat veel meer is dan een to-do lijstje of een verzameling slogans. Het is een plan met realisaties die we gedurende de komende zes jaar willen realiseren en waarvoor we jullie steun nodig hebben. Het is een plan dat ook vermeld op welke manier we dat willen bereiken, wat we daarvoor zullen doen. Niet alleen voor u, maar nog liever samen met u.

Het volledige programma kan je alvast hier lezen: {alle Leuvenaars inbegrepen}, maar ook op deze blog kan je enkele punten terugvinden met wat meer uitleg.

Vragen of opmerkingen? Laat gerust een bericht achter of stuur een mailtje naar leuven@thijsvandenbrande.be

Een reactie achterlaten

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.