2012 in cijfers, oftewel de goede voornemens

Bij deze zijn jullie allemaal getuigen. Het nieuwe jaar is net begonnen. Eerst zonder voornemens, maar gedurende de voorbije week begon het toch te kriebelen om enkele wensen vast te leggen in voornemens. Een doelstelling moet voor mij uitdagend, inspirerend en prikkelend zijn. Maar bovenal, moet ze een horizon bieden. En de beste manier om dat te doen is ze vast leggen in cijfertjes.

Aan de ene zijde staan enkele recreatieve, persoonlijke doelstellingen:

  • 12 boeken lezen
  • meer dan 8000km fietsen
  • minder dan 1000km auto rijden
  • 52 verschillende bieren (geen pilsbier) drinken
  • 1 app schrijven voor het verwerken van persoonlijke- en groepsfinanciën


En aan de andere kant een greep uit mijn professionele doelstellingen:

  • 1 journal paper schrijven
  • deelname aan 2 conferenties


Regelmatig kunnen jullie de vooruitgang hier opzoeken. Tot slot ook nog een minder meetbare doelstelling: regelmatig mijn persoonlijke website updaten. Wens me veel geluk, of laat gerust nog bijkomende voorstellen achter.

Een reactie achterlaten

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.