fbpx
 

Maak mee de nieuwe politiek

Maak het mee!

Een campagne loop je niet alleen. Er zijn sowieso de medekandidaten op de lijsten, maar evengoed tal van vrijwilligers nodig om alle inwoners van Wilrijk en Antwerpen te bereiken. Dat is het doel van goede politiek, zorgen dat elke inwoner geïnformeerd zijn of haar stem kan uitbrengen. En dus heb ik jou hulp nodig om mee elke persoon te bereiken.

Als je de kranten, maar ook alle communicatie experten mag geloven, wordt deze campagne richting de gemeenteraadsverkiezingen van 2018 de eerste campagne in volledig nieuwe tijden. Post Trump (en post truth), ‘de eerste Facebookverkiezingen’ in Vlaanderen en nog zoveel meer. Maak het dus mee vanop de eerste lijn, doe mee, engageer je, ga ervoor. Alle hulp is welkom, dus kies uit wat je graag doet en laat het me weten:

Hoi ik ben ...

en je kan me bereiken via ...

Ik wil mee de campagne digitaal ondersteunen...

Daarom mag je dit toevoegen aan de campagne whatsappgroep om me op de hoogte te brengen wanneer ik iets online kan delen.

Ik wil graag mee de handen uit de mouwen steken en...

Ik woon in Wilrijk (of aan een toegangsweg) en...

Oh ja, mijn adres is trouwens

Ik heb nog geen idee wat ik wil doen of ik tijd kan vrijmaken, maar ik wil wel helpen

Dus ik vink gewoon dit vakje aan:

Ik heb nog een ander idee, namelijk:

De gegevens in dit formulier worden enkel gebruikt voor het campagneteam te vormen, om contact op te nemen om bv. de affiches te bezorgen en om het team te doen draaien en worden in geen geval aan iemand anders bezorgd.

Ik ga akkoord dat mijn gegevens hiervoor gebruikt worden: