1. Het 20 seconden-experiment vraagt bewuste aandacht. Op een vluchtige dag waarop veel moet gebeuren durft de avond al eens te vallen zonder 20 seconden beeldmateriaal. Bewust rondkijken, op zoek naar iets moois is de boodschap!
  2. Niet elk mooi moment is vast te leggen met een eenvoudige camera, laat staan in 20 seconden. Een vaststelling die ik vaak doe op het moment dat ik het beeldmateriaal opnieuw bekijk. Iets waarvan ik tijdens de dag geniet, blijkt dan later wazig of toch maar heel klein in beeld te zijn.
  3. Sommige mooie momenten duren ook minder lang dan 20 seconden. Een korte flits, een stilstaand beeld, soms is het zelfs voorbij voor ik mijn telefoon heb bovengehaald om het vast te leggen.
Tags: ,

React!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.