Het was een geweldig weekend. Lekker zonnetje, niet al te veel wind. Perfect fietsweer. Maar ook perfect weer voor een uitstapje naar het park, een familiefeest, een extra repetitie voor het optreden in mei, …

Eén van de tips die ik tegen kwam op een forum zegt het helemaal:

Door regelmatig te gaan fietsen train je ook je zelfdiscipline. Zo zorg je ervoor dat je andere werkzaamheden op tijd af zijn.

Fietsen vraagt tijd. Tijd die je moet inplannen. Want om iets van conditie op te bouwen kom je niet toe met 30 minuten. Met de eindsprint in zicht van het doctoraat wordt het dan ook tijd om een werk-/fiets-/familietijdsplanning op te stellen, met wat tijd voor de fiets deze week en komend weekend. Want dat moet ik wel toegeven, de vrijheid van op de fiets is toch lichtjes verslavend.

P.S. Ik ben nog steeds op zoek naar een goede titel voor deze blogreeks. Tips welkom.

Tags: ,

React!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.