Posted on

Een open source bureautafel: schaalmodel geslaagd!

Een open source bureautafel: schaalmodel geslaagd!

smallScaleOpenDesk_lowress

Meer ontwerpen (onder andere voor lounge stoelen, krukjes, vergadertafels, …) kan je terugvinden op de website www.opendesk.cc. Een schaalmodel op schaal 1 : 4.5 kon ik maken met hulp van het Fablab van de KU Leuven en hun lasercutter. Volgende stap in het proces: de zoektocht naar een automatische CnC voor het eigenlijke ontwerp te realiseren. Fablab is bezig om er eentje te kalibreren, dus nog eventjes en het grote gevaarte zal ons huis inpalmen. Nu nog enkel een toepassing voor het kleine model zoeken.


Comments ( 2 )

  1. ReplyThijs Van den Brande (@thijsvdb)
    made a small scale @open_desk, now tweeking the design and finding a CnC to use close to #Leuven http://t.co/1WDR22Ektt
  2. Reply@open_desk
    RT @thijsvdb: made a small scale @open_desk, now tweeking the design and finding a CnC to use close to #Leuven http://t.co/1WDR22Ektt

React!